Over Virginia Lilly

Bij Virginia Lilly begrijpen we de transformerende kracht van een geweldig haarstijl.
Wij zijn een e-commerce winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van hoogwaardige op maat gemaakte haartoevoegingen en pruiken gemaakt van Vietnamees haar.
Onze missie is om onze klanten te helpen hun uitstraling te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten met de perfecte accessoire.

Opgericht in 2019 in HOORN NH door Diana Van Akkeren, is Virginia Lilly snel een vertrouwde naam in de branche geworden. We zijn er trots op een breed scala aan stijlen en kleuren aan te bieden om tegemoet te komen aan de unieke smaak en voorkeuren van elk individu.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om hoogwaardige pruiken te bieden die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel om te dragen. We begrijpen dat onze klanten specifieke behoeften kunnen hebben, vooral degenen met Alopecia. Daarom gaan we extra ver om ervoor te zorgen dat onze pruiken zorgvuldig zijn vervaardigd om een natuurlijke uitstraling en een veilige pasvorm te bieden.

Bij Virginia Lilly geloven we dat iedereen het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een volledige transformatie, we hebben het perfecte haarteil voor jou. Ik sta klaar  om je te helpen bij het vinden van de ideale match die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Bedankt dat je voor Virginia Lilly hebt gekozen. We zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke producten en uitstekende klantenservice. Sluit je aan bij ons op deze reis om je unieke schoonheid te omarmen en je zelfvertrouwen te ontketenen.

.