FAQ

Wat is Virgin Hair?

Virgin haar is haar dat rechtstreeks van de donor of het hoofd van de donor is genomen en zijn natuurlijke staat behoudt. Virgin haar heeft vaak een paar strengen lichtbruin, grijs of wit haar erin. Dit is een duidelijk kenmerk dat het haar op geen enkele manier is gebleekt, gepermanent, gekleurd of verwerkt met andere chemicaliën. De nagelriemen zijn van nature in dezelfde richting uitgelijnd en zijn nog steeds intact. Om de verschillende texturen te bereiken (bijv. Body wave, diepe golf, losse diep), gebruikt Virginia Lilly een stoomproces om u deze patronen te geven. Zodra het haar is gewassen, keert het haar terug naar het natuurlijke krul- of golfpatroon van de donor. Het stoomproces bevat absoluut GEEN chemicaliën.

Wat is Remy Hair?


Remy-haar is precies hetzelfde als maagdelijk haar, behalve dat ze op een bepaald moment in het leven van de donor op een bepaalde manier hun haar hebben gepermanent, gekleurd of veranderd. Remy-haar is absoluut prachtig en is meestal voor goede redenen geschikt voor kopers. Dit haar reageert op dezelfde manier als maagdelijk haar met betrekking tot krullen, stijlen, strijken en kleuren. Het enige nadeel is dat het haar niet zo lang meegaat als 100% onbewerkt maagdelijk haar. Houd er rekening mee dat om bepaalde krullen of golfpatronen te verkrijgen, al het haar wordt gestoomd om de gewenste look te bereiken. Er worden echter GEEN chemicaliën gebruikt

Wat is ruw haar?

Rauw haar is haar dat rechtstreeks van de donor is genomen en helemaal niet is verwerkt met chemicaliën of stoom. Dit betekent dat het haar in zijn natuurlijke staat is en dat de nagelriemen allemaal in dezelfde richting zijn uitgelijnd. Er zijn meestal slechts 3 soorten ruw haar, 1) semi-recht, 2) golvend en 3) natuurlijk krullend. Er mogen geen andere patronen aanwezig zijn in ruw haar. Afhankelijk van waar u uw onbewerkte haar koopt, kan het worden gewassen voor netheid en mag het alleen worden gewassen met een natuurlijke shampoo die geen chemicaliën of agressieve middelen bevat. Je moet voorzichtig zijn met rauw haar als consument. 

Wat is Cambodjaans haar?

Cambodjaans haar is afkomstig uit Cambodja, gelegen op het continent Azië met een bevolking van meer dan 7 miljoen inwoners. Dit haar staat bekend om zijn zachte, fijne, weelderige textuur. Dit haar wordt meestal door de donor gekweekt in een natuurlijke rechte of licht golvende textuur. Cambodjaans haar heeft een licht grove textuur en lijkt sterk op ontspannen Afrikaans Amerikaans haar. Het kan worden gekruld, rechtgetrokken of plat gestreken. Er is veel vraag naar dit zeer gewilde haar en wordt steeds populairder bij kopers.

  Wat is Birmaans haar?

Birmaans haar is afkomstig uit Birma, gelegen in de Zuidoost-regio van Azië met een bevolking van ongeveer 52 miljoen. Birma is een prachtig land gelegen tussen China en India. Birmaans haar is niet zo zijdeachtig als Indiaas haar, of zo natuurlijk als Chinees haar. Het leeft perfect ergens in het midden. Vanwege de natuurlijke haarverzorgingsmethoden van de Birmese bevolking (bijvoorbeeld: haar wassen met rijstwater alleen om de PH-balans te herstellen) hebben meestal minder grijze haren. Het haar is meestal nooit chemisch behandeld of veranderd. Dit zorgt ervoor dat het haar zo gezond mogelijk is. Dit haar kan worden gekruld, rechtgetrokken, plat gestreken en tot in de perfectie gekleurd.

Is stijl haar even lang als golvend of krullend haar?

Als u denkt aan stijl haar versus golvend of krullend haar, verwacht dan een langere lengte te kopen bij het kopen van golvend of krullend haar. Steil haar wordt meestal plat liggend gemeten, terwijl golvend en krullend haar wordt gemeten wanneer het wordt uitgerekt. Wanneer u golvend haar bestelt, wilt u misschien 2-3 cm langer bestellen om uw lengte te bereiken. Bij het bestellen van krullend haar, kunt u overwegen om 4-6 inch langer te bestellen om de gewenste lengte te bereiken. Over het algemeen is steil haar langer dan golvend of krullend haar, omdat het tijdens het meten volledig plat kan liggen.

1 inch is gelijk aan 2,54 centimeter (cm). Zie onderstaande omrekentabel voor de maat in centimeters. De lengte van de haar weave wordt gemeten vanaf de weave baan (koord) tot aan de haarpunten. Voor een exacte meting moet het haar worden gestrekt, vooral bij haar met een golf of krul.

==================================================

Pruikmaterialen


Alle lace pruiken zijn gemaakt met 100% Indian Remy of Aziatische Remy mensenhaar. Het "lace front" -gedeelte van de pruik maakt een recessie op de hoofdhuid mogelijk voor een natuurlijk ogende haarlijn alsof het haar rechtstreeks uit de hoofdhuid groeit. De verschillende soorten kap-bases zijn onder meer - French Lace, Swiss Lace, French Lace + Ear tot Ear Stretch en French Lace met dunne huid nek. De pruiken zijn gemaakt met 100% nagelriem-haar en elk haar is individueel met de hand gebonden waardoor een wirwarvrije styling-oplossing voor haar ontstaat.

Indian Remy of Aziatisch Remy-haar
Franse of Zwitserse pruik met kant
Stretch kant en / of dunne huid aan de achterzijde
Handgebonden All Lace pruik
Free Style Part - Haar kan overal in een kantpruik worden gescheiden en in een lage of hoge paardenstaart worden gedragen.

Soorten pruiken


Wat is een lace front pruik?

Een kanten voorkant is een pruik waarvan de haarlijn is gemaakt van kantmateriaal. Dit materiaal is gemaakt van French Lace of Swiss Lace en is vrijwel niet waarneembaar voor het blote oog wanneer het tegen de huid wordt geplaatst. Het haar is in het kant geknoopt en lijkt uit de hoofdhuid te groeien en biedt een natuurlijk uiterlijk. Alleen een haarkant kan worden vertrouwd om de illusie van groeiend haar te behouden en het is de voorkeurskeuze van beroemdheden, acteurs en mensen in de media. Front lace gaat van oor tot oor.

Franse pruik met kant

Frans kant is een sterk materiaal dat wordt gebruikt aan de voorkant van een haarstuk in combinatie met gebleekte knopen om een ​​extreem niet-detecteerbare look te geven. De knopen worden niet verborgen door kant, maar het gebruik van lichtere knopen creëert de illusie van groeiend haar. Frans kant is minder kwetsbaar dan Zwitsers kant en met de juiste zorg en onderhoud kan het lang meegaan.

Zwitserse pruik met kant

Swiss Lace is kwetsbaarder dan Frans kant, maar sterk genoeg als het voorzichtig wordt behandeld. Het is het meest niet detecteerbaar maar ook heel delicaat. Zwitsers kant moet met zorg worden behandeld en wordt niet aanbevolen voor gebruikers die voor het eerst pruiken gebruiken.

Voorbeeld hiervan is HD Lace.

French Stretch van kant tot oor

French Lace + Ear tot Ear Stretch is een Franse kanten kap met een elastisch materiaal dat in de eenheid is geconstrueerd voor maximale duurzaamheid en elasticiteit. Hierdoor kan een cliënt het haar in een hoge paardenstaart terugtrekken terwijl het een aanpasbare "perfecte" pasvorm biedt. *Aanbevolen*

French Lace + dunne huid nek

French Lace + Thin Skin Nape is een zeer dunne, heldere laag polyurethaan op een transparante zijden basis die gemakkelijk aanbrengen en verwijderen mogelijk maakt. Hierdoor kan een cliënt een veilige pasvorm op de achterkant van het hoofd en de hoofdhuid krijgen zonder lijm aan te brengen. Het lijkt nog steeds extreem natuurlijk en is zeer flexibel.

*100% pruiken van menselijk haar?
*100% pruiken met kant van menselijk haar?

Het voordeel van een menselijke haarkant is dat deze precies kan worden behandeld als je eigen haar. Menselijk haar kan gekleurd, gepermanent of gekruld zijn met een krultang of elektrische rollers. Warmte is geen probleem met mensenhaar. Het haar heeft dezelfde behandeling en verzorging nodig als echt groeiend haar. Wanneer u de pruik koopt, moet u deze behandelen als uw eigen groeiend haar ..

Waarom Remy Hair (cuticulahaar) kopen?

Remy Hair is echt superieur menselijk haar, rechtstreeks verzameld door een enkele donor. Het wordt gesneden uit het hoofd van een persoon en genaaid in dezelfde richting waarin het haar op natuurlijke wijze groeit. De nagelriem wordt geplaatst zoals de natuur het heeft bedoeld. De textuur is zijdezacht met subtiele golven. Nagelriemhaar wordt gecreëerd door zorgvuldige verwerking die de opperhuidlaag van het haar op zijn plaats houdt. Het resultaat is superieur haar dat prachtig kleurt. Remy-haar heeft natuurlijke schaduwen, net als je eigen haar.
Lace Front pruik meting 
*Hoe neem ik metingen voor een haarkant?
Het nemen van hoofdmaatmetingen voor een kantpruik bestaat uit zes eenvoudige stappen die thuis kunnen worden uitgevoerd door de onderstaande gids te volgen of door een plaatselijke kapper te bezoeken die ervaring heeft met het aanbrengen van kantpruiken. De belangrijkste stap is # 1, wat "De omtrek van het hoofd" is. Deze stap bepaalt de initiële kopgrootte voor al onze pruikcaps en kan worden gebruikt om 99% van de pruiken in onze winkel te bestellen. We raden u aan een van de twee onderstaande methoden te volgen voordat u pruikmetingen uitvoert om ervoor te zorgen dat de meest exacte maat wordt berekend.
1. Je haar voorbereiden op metingen

Methode 1 - Haarvoorbereiding met bestaand haar: als u bestaand haar hebt, raden we aan uw huidige haar te stylen alsof het onder de pruik is wanneer de pruik wordt gedragen. Om nauwkeurige meetresultaten te bereiken, vlecht je je haar rechtstreeks terug in platte cornrows langs de hoofdhuid, vlecht je het haar in een platte bijenkorf of wikkel je het terug in een platte strakke paardenstaart. Zorg ervoor dat het haar zo plat en strak mogelijk is voordat u de metingen uitvoert. Dit elimineert uitstulpingen die hoofdcontouren vervormen.

Methode 2 - Haarvoorbereiding met weinig tot GEEN haar: als u haar hebt dat minder dan 3 "inch lang is of helemaal geen haar, kunt u metingen uitvoeren wanneer het haar nat en plat is langs de hoofdhuid, een pruikkap aanbrengen om het haar plat te maken, of gewoon metingen rechtstreeks op de hoofdhuid uit te voeren. Zorg ervoor dat u stevig tegen de hoofdhuid drukt en meet alleen waar uw haarlijn verschijnt of waar u de haarlijn van kant wenst te construeren.
2. Bepaling van standaardafmetingen

Om uw standaardafmetingen te bepalen, hoeft u alleen Stap 1, "De omtrek van het hoofd", in te vullen. Je kunt ze dan vergelijken met de gemiddelde maten hieronder. Niet iedereen zal aan deze metingen voldoen - sommige kunnen onder of boven zijn en dat is volkomen normaal. Als u een andere pruikdop kiest dan VOLLEDIGE KANTENDOP ZONDER STRETCH, dan past de pruik perfect bij u.

Klein: 20 "tot 21,5" omtrek, (13,5-14 "), 12", 12,5 ", 14,5", 5 "
Gemiddeld: 22 "tot 22.5" omtrek, 14 ", (12.5-13"), 13 ", 15.5", (5.5 "-6")
Groot: 23 "tot 24,5" omtrek, (15,5-16 "), 13", 13,5 ", 16,5", (6,5-7 ")
3. Aangepaste pruikmetingen uitvoeren
Gebruik een zachte meetlint om de stappen 1-6 hieronder te meten, u kunt de typische meetlint gebruiken die wordt gebruikt voor kleding. We nemen metingen in hele en halve inches, dus rond uw metingen naar boven af, niet naar beneden. Voorbeeld: 12 3/4 moet worden afgerond op 13 en 12 1/4 moet worden afgerond op 12 1/2.

BELANGRIJK: zorg ervoor dat uw metingen NAUWKEURIG zijn. Neem uw metingen ten minste 2-3 keer om zeker te zijn.

Afbeeldingsresultaat voor head measurements
  • Kan ik een pruik ruilen/retourneren?

Het is helaas niet mogelijk dat een reeds aangeschafte pruik teruggenomen of geruild wordt. Dit in verband met de hygiëne en maatwerk 

Het is daarom des te belangrijker dat u de tijd neemt voor de aanschaf van een pruik.Ditzelfde geldt voor maatwerk pruiken.

Dit geldt ook voor alle pruiken,custom orders,aangepaste kleuren,texturen e.d.

* Hoe weet ik of het echt haar of nep haar is?

Virginia Lilly verkoopt en vervaardigd alleen 100% echt haar.

Brandtest: knip eenvoudig een haarlok en leg deze op een brandende vlam. Als het langzaam in een bal smelt in plaats van te branden, naar rubber ruikt en zwarte rook produceert, is het geen mensenhaar. Mensenhaar zal onmiddellijk vlam vatten, bijna onmiddellijk in een kleine bal krullen en ruiken naar brandend haar.

Wat is de levertijd?

Mits op voorraad en voor 15:00 besteld,de volgende dag in huis.

Bij alle producten vindt je de verwerking en levertijd,dit verschilt per product.

 Mijn haar werd groen na het bleken, hoe kan ik het repareren?


Als je haar na het bleken wat groene tinten vertoont, komt dat omdat het bleekmengsel de onderliggende tinten in je ashy blonde haar niet heeft verwijderd. In dat geval moet je het groen neutraliseren door een mahonie blonde haarverf op je haar aan te brengen.

Wij adviseren ten alle tijden dit te laten doen door een proffesional,Virginia Lilly is niet aansprakelijk voor enige schade of schade wat is veroorzaakt door de klant of derden,dit is enkel een advies.