Custom Wig Training

Bij Virginia Lilly zijn we toegewijd aan het bieden van niet alleen hoogwaardige haarstukken en pruiken aan onze klanten, maar ook de kennis en vaardigheden om ze zelfverzekerd te dragen en te onderhouden. Daarom bieden we gepersonaliseerde 1-op-1 haarstuk trainingssessies, afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Onze trainingssessies zijn ontworpen om u de vaardigheden en technieken te geven om uw haarstuk met vertrouwen te stylen, te verzorgen en te dragen. Of u nu nieuw bent met het dragen van haarstukken of uw bestaande vaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren trainers zullen u stap voor stap begeleiden.

Wanneer u zich aanmeldt voor onze 1-op-1 haarstuk training, krijgt u de kans om te kiezen uit drie uitgebreide pakketten:

Pakket 1: Basis Training
Dit pakket is perfect voor beginners die de basisprincipes willen leren van het dragen en onderhouden van een haarstuk. Tijdens de training zal onze experttrainer onderwerpen behandelen zoals:

- Juiste technieken voor het aanbrengen van een haarstuk
- Stylingtips en trucs
- Basisverzorging en onderhoud van het haarstuk

Aan het einde van deze training hebt u een solide basis in het dragen en verzorgen van haarstukken, zodat u met vertrouwen kunt schitteren met uw nieuwe accessoire.

Pakket 2: Geavanceerde Styling
Als u al comfortabel bent met het dragen van een haarstuk en uw stylingvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, is dit pakket iets voor u. Onze ervaren trainer zal u geavanceerde stylingtechnieken leren, waaronder:

- Verschillende kapsels creëren met uw haarstuk
- Veilig gebruik van stylingtools met warmte
- Volume en textuur toevoegen aan uw haarstuk

Met de geavanceerde stylingvaardigheden die u in deze training zult leren, kunt u een verscheidenheid aan verbluffende looks creëren die bij uw persoonlijke stijl passen en uw algehele uitstraling verbeteren.

Pakket 3: Aanpassing en Onderhoud
Als u een op maat gemaakt haarstuk heeft of wilt leren hoe u uw haarstuk op de juiste manier kunt onderhouden voor langdurig dragen, is dit pakket ideaal. Onze trainer zal u begeleiden bij:

- Het aanpassen van uw haarstuk aan uw natuurlijke haarkleur en textuur
- Tips om de levensduur van uw haarstuk te verlengen
- Het repareren van kleine beschadigingen en het opnieuw bevestigen van haarstrengen

Met de kennis en vaardigheden die u uit deze training haalt, kunt u ervoor zorgen dat uw haarstuk er foutloos uitziet en de levensduur ervan garanderen.

Elk trainingspakket bevat een gratis goodiebag gevuld met essentiële haarstukverzorgingsproducten en accessoires om u op weg te helpen op uw haarstukreis.

Mis deze kans niet om uw ervaring met het dragen van haarstukken te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw 1-op-1 haarstuk trainingssessie in te plannen en kies het pakket dat het beste bij uw behoeften past.

Neem contact met mij op !

 E-mail: info@virginia-lilly.com

Telefoon: 0683930610